El Consell de la Ciutadania comença curs amb la primera reunió per establir sinergies

El Casal Municipal Sènior ha acollit la trobada on s’han compartit punts de vista i s’ha plantejat un seguit d’accions conjuntes

El Consell de la Ciutadania ha iniciat el nou curs amb una trobada, celebrada aquest dilluns al Casal Municipal Sènior, on s’han reunit representants dels quatre consells de participació amb què compta la ciutat: Consell de Participació Infantil (CPI), el Consell de Participació Adolescent (CPA), el Consell de Participació Sènior (CPS) i el Consell Social. L’objectiu de la reunió ha estat establir accions de col·laboració conjunta, fomentant la cohesió entre els diferents grups d’edat i impulsant la participació ciutadana. Els membres participants han aprofitat la trobada per compartir les seves perspectives i projectes, donant la benvinguda als nous membres que s’han incorporat enguany.

La trobada marca un punt i seguit en el compromís per promoure la participació comunitària i la creació d’un teixit social cohesionat que ja es va iniciar amb la posada en funcionament des del 2016 el Consell de Participació Adolescent, que ha proporcionat als joves una plataforma per implicar-se i representar el seu col·lectiu a la ciutat. Aquest èxit va portar al 2021 a la creació del Consell de Participació Sènior i el Consell de Participació Infantil, els quals juntament amb el Consell Social completen els espais de col·laboració que permeten a ciutadans de totes les edats participar en la vida ciutadana de Mollerussa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.