El Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, premiat per un vídeo sobre el disseny del carril bici

Es tracta d’un treball fet en col·laboració amb el Pla de Civisme i que ha obtingut el tercer lloc en el XIV Premi Federico Mayor Zaragoza 2021

El Consell de Participació Adolescent (CPA) de Mollerussa ha estat reconegut en tercera posició al XIV Premi Federico Mayor Zaragoza 2021 per la creació d’un vídeo on, sota el títol Mollerussa a la nostra mida i en col·laboració amb el Pla de Civisme, expliquen la seva proposta per a un carril bici a Mollerussa.  Tres dels integrants del CPA, Rim Khamlichi, Judith Martínez i Marc Clotet han estat els encarregats de recollir aquest dissabte el guardó en un acte que ha tingut lloc a Tortosa, presidit pel mateix Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundació Cultura de Paz i exdirector general de la UNESCO.

El vídeo que ha estat reconegut té per objectiu donar visibilitat a la importància de vetllar per entorns escolars més segurs i sostenibles amb un plantejament de millora del carril bici i dels circuits que faciliten l’arribada als centres educatius. Per presentar la proposta, els membres del Consell de Participació s’han entrevistat amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i amb tècnics d’Urbanisme i de la Policia Local per saber els plantejament a nivell municipal de les polítiques de mobilitat amb la idea d’adaptar-ne la seva proposta.  El vídeo premiat es pot consultar en el següent enllaç https://youtu.be/KkRnXrsEpAs.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.