El Consell de Participació Adolescent tanca el curs amb l’informe de propostes per millorar Mollerussa

L’alcalde ha rebut en audiència els representants de la vintena de joves de tots els instituts de la ciutat que formen part d’aquest òrgan

El Consell de Participació Adolescent (CPA) ha tancat curs amb la presentació de les propostes que han treballat enguany per millorar Mollerussa des de la mirada del col·lectiu que representen. Ho han fet els seus representants en una audiència amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el passat dijous en la qual també va participar la regidora d’Acció Social i Ciutadania, Anna Carné, i tècniques de la regidoria de Joventut.

L’òrgan de participació ciutadana està format per representants de tots els instituts de la ciutat així com dels serveis educatius de la UEC i el PTT i al llarg d’aquest curs han fet feina en diferents projectes a través de les comissions d’Igualtat, xarxes socials, medi ambient i activitats.

Precisament una de les iniciatives organitzades per aquest col·lectiu va ser la plantada d’una seixantena d’alzines apadrinades per entitats, centres educatius i particulars el passat 29 d’abril amb una acció promoguda amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Planeta. L’espai escollit per a la reforestació va ser la zona que envolta la pista de patins i la pista poliesportiva ubicada en l’encreuament entre el carrer Bellvís i l’avinguda d’Ermengol V.

Aquesta experiència justament va ser una de les tres que es van exposar a la Jornada #ESRURAL sobre L’educació social i l’educació ambiental, que va tenir lloc divendres dia 10 a Vallbona de les Monges, organitzada pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya. La tècnica de la regidoria de Joventut, Míriam Solé, va ser l’encarregada d’explicar a l’auditori com es gestar la iniciativa “Apadrina un arbre. Fem de Mollerussa una ciutat més sostenible”, la qual tenia per objectiu conscienciar la ciutadania de la necessitat d’implicar-se en la millora de la qualitat de vida.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.