El Consell de Participació Infantil presenta la feina feta al llarg del curs amb propostes per millorar Mollerussa

Expliquen accions que han promogut com ubicar papereres prop de centres escolars o participar en una campanya solidària reciclant mòbils

El Consell de Participació Infantil (CPI) ha presentat aquest dimarts els projectes en els quals s’ha treballat enguany per millorar Mollerussa des de la mirada del col•lectiu que representen. Ho han fet a través de l’audiència amb representants de la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha tingut lloc al Teatre L’Amistat. La festa de cloenda del curs amb els membres del consell i les seves famílies tindrà lloc el pròxim dia 6 de juny també al Teatre L’Amistat.

La participació en la campanya solidària Mobilitza’t per la selva, consistent en la recollida de mòbils en desús per recaptar fons per al Centre de Recuperació de Ximpanzés de l’Institut Jane Goodall a l’Àfrica o la instal·lació amb les seves pròpies mans de papereres pròximes als centres escolars sota el guiatge de la brigada municipal han estat alguns dels projectes en els quals han treballat. Així mateix, també han recollit propostes per millorar el parc municipal i les activitats de la Festa Major destinades al públic infantil, entre altres.

El CPI, format per infants representants de tots els centres d’educació primària i entitats relacionades amb la infància, és una iniciativa sota el paraigua de Mollerussa Ciutat Amiga de la Infància reconeguda per Unicef, i té com a objectiu principal promoure una activitat participativa positiva per als més joves perquè aquests exerceixin com a ciutadans de ple dret a la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.