El Consell del Pla d’Urgell concedeix 340 beques de menjador escolar, 28 de les quals al 100%

El ple del Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha aprovat aquest dilluns per unanimitat la concessió de 340 beques de menjador escolar per al curs 2020-2021. Del total, 312 cobreixen el 70% del cost del menú escolar i 16 ho fan al 100%. També se n’han concedit 12 més al 100% per alumnes de centres d’educació especial. D’altra banda, 182 sol·licituds són pendents de resolució, 40 més s’han denegat per superar el llindar màxim de renda familiar establert per accedir a l’ajut i en 9 altres s’han detectat irregularitats. Pel que fa al pressupost dels ajuts individuals ascendeix a 270.500 euros.

Durant la sessió plenària s’ha aprovat també l’augment de la taxa de gestió de residus amb els vots a favor de JuntsxCat i l’abstenció del grup a l’oposició d’ERC. A més, s’ha aprovat, en aquest cas, per unanimitat, un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i l’empresa Ecoembalajes España S.A. per potenciar la recollida selectiva d’envasos a la comarca.

Concretament, l’acord permetrà dur a terme una prova pilot en tres municipis que consistirà a tancar part dels contenidors perquè els usuaris només els puguin obrir a través d’una identificació personal. Així és vol vigilar quin ús en fan del servei.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.