El Consell del Pla d’Urgell edita la seva primera guia de turisme en anglès, català i castellà

Porta per nom Camins d’Aigua i té com a principal eix tota l’oferta que gira al voltant d’aquest recurs a la comarca

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha publicat en format digital la seva primera guia de turisme en tres llengües: català, castellà i anglès. La guia porta per nom Camins d’Aigua i té com a principal eix tota l’oferta que gira al voltant d’aquest recurs, com ara els canals d’Urgell i l’Estany d’Ivars i Vila-sana, i facilita al visitant informació d’enllaços d’internet a pàgines institucionals on es pot consultar amb més detall tota l’oferta de productes i serveis turístics comarcals.

El llançament de la guia s’ha fet  als canals de comunicació  i xarxes socials de l’oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, coincidint amb les vacances de Setmana Santa  per tal de donar a conèixer tota l’oferta turística del Pla d’Urgell.

La voluntat de l’ens comarcal  és poder-ne imprimir exemplars en paper per facilitar-los als visitants d’acord amb les condicions i les mesures sanitàries del moment durant l’estiu.

La nova guia de turisme Camins d’Aigua del Consell Comarcal del Pla d’Urgell compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. La podeu consultar al següent enllaç: http://www.turismeplaurgell.cat/ca/noticies/31/nova-guia-turistica-pla-urgell


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.