El consell directiu de Fira de Mollerussa posarà sobre la taula la continuïtat o un possible replantejament d’E-Vents

La continuïtat de la Fira E-Vents, certamen dedicat al comerç, la restauració i l’oci que va celebrar la primera edició a finals del passat mes de novembre, es posarà sobre la taula en el marc del consell directiu de Fira de Mollerussa que tindrà lloc d’aquí a unes setmanes. L’alcalde, Marc Solsona, ho ha anunciat en el ple ordinari d’aquest dijous, en el que s’ha debatut el reconeixement extrajudicial de deutes del Patronat de Fires, que ascendeix a 68.000 euros, 51.000 dels quals corresponents al nou saló.

Un punt que ha comptat amb l’abstenció dels grups del Partit Popular i dels socialistes i el vot a favor de l’equip de govern i Esquerra. Marc Solsona també ha volgut matisar que el fet que la fira fos nocturna requeria donar-li un caire diferent i que 20.000 euros dels 51.000 euros de deute, corresponen a material que s’ha pogut reutilitzar en altres certàmens de la ciutat.

Pel que fa al capítol de mocions, ha tirat endavant de forma unànime una dels republicans per estudiar la posada en marxa d’ajuts, entre d’altres, per a les persones celíaques. Una altra de l’equip de govern sobre l’adhesió al pacte pel referèndum ha comptat amb el suport d’Esquerra, l’abstenció del PSC i el vot en contra del PP.

D’altra banda, una moció impulsada pels socialistes per instar al Govern català a tornar a subvencionar les escoles bressol ha estat rebutjada al només donar-hi suport els populars. El mateix grup ha presentat una altra per demanar a les companyies elèctriques que modernitzin les seves instal·lacions, a la qual s’ha abstingut el PP i han donat suport els republicans i l’equip de govern.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.