El Consell Esportiu porta la gestió de socorrisme a 14 piscines del Pla

Ha contractat a 30 socorristes que vetllen per la seguretat i el civisme entre els banyistes de diferents localitats del territori

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell du a terme aquest any el servei de socorrisme a 14 piscines del Pla d’Urgell. En concret, són 13 piscines municipals, entre les quals figuren les d’Ivars d’Urgell, Golmés, Fondarella, Linyola, Miralcamp, Torregrossa, Vilanova de Bellpuig, Sidamon, Barbens, El Palau d’Anglesola, El Poal, Vila-sana i Bell-lloc, a més de la piscina privada del Club de Tennis de Mollerussa.

L’entitat ha contractat a una trentena de socorristes que roten entre tots els municipis per vetllar per la seguretat i el civisme entre els banyistes de cada localitat. Tots els equipaments compten entre un i dos socorristes, en funció de la seva capacitat i superfície. La temporada de piscina va arrencar a la comarca a mitjans de juny i està prevista que acabi a principis de setembre.

El president del Consell Esportiu, Melcior Claramunt, i el secretari de l’entitat, Joan Bota, han visitat aquest matí la piscina de Sidamon, juntament amb l’alcaldessa del municipi, Dolors Tella. Claramunt ha remarcat la dificultat per trobar socorristes ja que “la obligatorietat de la titulació ROPEC dificulta als joves optar per aquesta sortida laboral”. “Som l’única comunitat autonòmica on es demana aquest requisit”, ha sentenciat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.