El Consell Social de Mollerussa fomenta els valors del voluntariat amb una exposició i una xerrada

foto-exposicio

 

El Consell Social de Mollerussa ha programat per aquesta setmana dues accions amb l’objectiu de transmetre a la ciutadania els valors del voluntariat i fomentar la participació en tasques altruistes. En aquest sentit, ahir a la tarda es va inaugurar amb l’assistència del regidor de Benestar Social, Ciutadania i Infància, Josep Lavin, l’exposició El voluntariat dóna fruits, una mostra cedida per la Federació Catalana de Voluntariat Social de Lleida i que ha recalat a Mollerussa en la seva estrena abans de començar a viatjar per la resta de la demarcació. L’exposició es podrà visitar fins el 13 de novembre de 10 a 13 i de 17 a 20 hores a la sala d’exposicions del Centre Cultural.

La mostra, que té per objectiu posar de manifest que l’acció voluntària beneficia tant al qui la rep com al qui la realitza, està oberta al públic en general però s’han tancat també visites concertades amb grups d’alumnes dels diferents instituts de Mollerussa per tal de fomentar el voluntariat entre la població més joves. Aquestes visites aniran a càrrec de voluntaris del Consell Social de Mollerussa.

La segona de les accions programades és la xerrada que tindrà lloc el proper divendres a les 8 del vespre al Centre Cultural a càrrec de membres de la Federació Catalana de Voluntariat Social i que versarà sobre la necessitat de la figura del voluntari/a i el foment dels valors que representa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.