El Consell sol·licita freqüències per connectar l’R12 amb els trens d’alta velocitat de primera hora del matí

L’ens remarca també a Territori la necessitat d’adaptar el servei de transport en bus a les necessitats de la gent gran de la comarca

La Generalitat ha obert a la participació del Consell Comarcal del Pla d’Urgell el projecte per millorar la línia de tren R12. En concret, l’ens comarcal consensuarà amb les alcaldies del territori diferents propostes per traslladar-les al Departament de Territori. Sobre la taula hi ha l’increment previst de 6 a 12 del nombre de circulacions per sentit entre Lleida i Cervera, entre les quals es sol·licita que n’hi hagi una que permeti connectar amb els trens d’alta velocitat de primera hora del matí.

Tot plegat després de la reunió que van mantenir la setmana passada membres del Consell i Territori i en la qual es va remarcar la necessitat d’habilitar un servei de transport en bus més adaptat a les necessitats de la gent gran de la comarca.

Durant la trobada, des del Consell es va recordar la necessitat també de crear un tercer carril a l’autovia A-2 al seu pas per la comarca per afavorir el transport i l’activitat industrial del territori i reduir els accidents.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.