El Consell sol·licita una subvenció a la Generalitat per poder incorporar durant un any 5 joves amb formació superior  

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell s’ha acollit a la convocatòria del Programa primera experiència professional en les administracions públiques, que facilita la contractació de joves d’entre 16 i 30 anys en dificultats d’adquirir una primera experiència laboral.

En concret, s’ha sol·licitat 5 contractacions en pràctiques relacionades amb els àmbits del desenvolupament local, la transició ecològica, la digitalització de serveis, la cohesió social (atenció a la dependència,  intervenció amb col·lectius vulnerables i rehabilitació habitatges).

El president Carles Palau ha comentat que “és voluntat de l’equip de govern oferir oportunitats als joves universitaris per poder treballar a la comarca i facilitar-los el desenvolupament professional i l’adquisició de competències i habilitats socials a través d’una primera experiència en l’àmbit del serveis públics”.

El Programa primera experiència està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) es resol en funció de l’entrada de les peticions  i es finança amb càrrec als fons procedents Pla de Recuperació, Transformació i Resilència –Finançat per la Unió EuropeaNextGenerationEU.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.