El Consell Comarcal tanca el 2022 amb més de 187.000 registres de serveis digitals

Segons l’AOC la utilització dels serveis digitals suposen un estalvi superior a 121.000€

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell va registrar l’any 2022 més de 187.000 registres relacionats amb l’ús de serveis digitals com poden ser instàncies genèriques, notificacions, expedició d’Idcats, publicacions a l’e-tauler, entre altres. Aquesta activitat, afavorida per la feina continuada d’implantació de noves eines al Consell i l’atenció a la ciutadania, es tradueix en un estalvi superior als 121.000 euros, segons els indicadors que utilitza el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC) i que es poden consultar a la sevaweb.

Per aquest motiu, el Consell Comarcal és un dels ens locals de Catalunya reconegut enguany pel Consorci AOC; concretament en la categoria de comarques dels 20.000 als 50.000 habitants, on també hi ha els consells del Berguedà, el Baix Ebre, el Baix Penedès, el Montsià, la Conca de Barberà i el Garraf.

Antoni Pijuan és el responsable dels serveis informàtics del Consell del Pla d’Urgell. En la roda de premsa celebrada aquest dimarts, ha explicat que només en certificats IDCAT, el Consell està a la posició primera entre els ens locals homònims perquè en va emetre 3.101  durant l’any 2022.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.