El conseller Jordi Puigneró visita la 4a edició de la Mollerussa Drone Party

Mollerussa celebra aquest cap de setmana una de les trobades de drons més importants del territori, la Mollerussa Drone Party, que en aquesta 4a edició acull la primera cursa oficial del I Campionat de Catalunya de Drons de Carreres.

Durant el segon dia d’aquest certamen els pilots han rebut la visita del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de Catalunya, Jordi Puigneró, que ha valorat molt positivament que es realitzin trobades d’aquest tipus que han permès que Mollerussa s’hagi convertit en el Montmeló de les curses de drons.

D’altra banda, Puigneró també ha volgut destacar que la indústria dels drons de Catalunya representa un gran potencial a nivell estatal i un referent a nivell internacional, tal com  constata el rànking dels millors drons del món, on quatre drons civils fets a Catalunya formen part del “top ten” d’aquesta llista.

L’alcalde de Mollerussa, per la seva banda ha explicat que la trobada que combina una part lúdica i tecnològica amb l’àmbit competitiu convertirà el municipi en un punt de referència de les carreres de drons a nivell internacional.

La 4a edició d’aquest certamen ha obert el calendari d’esdeveniments de Fira de Mollerussa per aquest 2019 i ha comptat amb rècord de participants. Es tracta d’un total de 200 pilots procedents de Catalunya, de l’Estat espanyol i també d’altres punts com França que competiran al llarg del cap de setmana.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.