El consistori acomiada els 7 agents de la Policia Local que es jubilen enguany en un acte d’homenatge

El passat mes de gener la policia local de Mollerussa es va haver de reestructurar degut a la jubilació anticipada de 7 dels 21 membres que formaven el cos policial del municipi després que s’acollissin al Real Decret 1449/2018 aprovat a finals d’any.

La Sala de Plens de l’Ajuntament ha acollit l’acte de reconeixement i agraïment que el consistori en ple ha volgut dedicar a aquests 7 agents de la Policia Local que compten amb una trajectòria de prop de 40  anys al servei de la comunitat.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha agraït la seva tasca de servei públic i els ha reconegut la vàlua humana i l’exercici de responsabilitat afegit que sempre han demostrat en el desenvolupament de la seva labor.

Durant l’acte també s’han adreçat als agents sortints els portaveus dels grups municipals al consistori que han reconegut la professionalitat, el compromís amb la ciutadania i la feina ben feta que han realitzat al llarg de tots aquest anys.

Joan Martínez, el que fou inspector en cap ha adreçat unes paraules en nom de tots els agents sortints on ha destacat que han aconseguit un cos eficient, preparat i implicat i i ha destacat la “il·lusió, professionalitat i ganes dels que venen al darrera”.

Pel que fa al cos policial actual, les places vacants van quedar cobertes per agents que estaven en excedència i altres agents d’altres cossos que hi van accedir per promoció horitzontal. Així mateix, de cara a l’any vinent s’espera ampliar la plantilla a 22 agents.


Informa: Alba Cases

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.