El consistori inicia una campanya de conscienciació entre els usuaris de bicicletes, patinets i monopatins

El consistori inicia una campanya de conscienciació entre els usuaris de bicicletes, patinets i monopatins (Autor: Aj. Mollerussa)

El consistori inicia una campanya de conscienciació entre els usuaris de bicicletes, patinets i monopatins (Autor: Aj. Mollerussa)

 

L’Ajuntament de Mollerussa posarà en marxa aquesta setmana una iniciativa de la regidoria de Joventut consistent en conscienciar als usuaris de bicicletes, de patinets i monopatins de la necessitat de respectar les normes de circular quan empren aquests mitjans de transport. Sota el lema Un vehicle més!, s’han editat un miler de cartells de porta o pomming que a través de la Policia Local i també des de les piscines municipals es lliuraran als usuaris d’aquests vehicles o bé es penjaran del manillar, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Joventut, Imma Casanella.

L’objectiu de la campanya és recordar als usuaris un seguit de normes de circulació per tal que les puguin tenir en compte com el fet de respectar la preferència dels vianants o la utilització del casc en cas d’utilització de la bicicleta per als menors de 16 anys. Així mateix, també s’informa d’un seguit de prohibicions per tal de vetllar per la seguretat com la d’agafar-se a altres vehicles en marxa o circular amb auriculars connectats a aparells reproductors de so, entre altres. En aquest sentit, l’alcalde ha indicat també que aquesta campanya està també relacionada amb la recent col·locació d’un cartell informatiu sobre les normés d’us a l’espai destinat a parc de patinatge que hi ha a la zona de l’Eixample.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.