El consistori organitza una jornada de portes obertes en 10 locals comercials buits per promocionar-los

Un dels locals que forma part de la campanya “Espais en evolució”.

L’Ajuntament de Mollerussa ha organitzat per aquest dissabte una jornada de portes obertes a una desena de locals comercials buits del centre de la ciutat, que formen part del projecte Espais en evolució i que, per tant, estan en situació de poder ser llogats o comprats per desenvolupar-hi un negoci, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. L’objectiu és donar-los a conèixer als emprenedors que participaran en el curs gratuït Desenvolupar un projecte emprenedor: de la idea a la dura realitat, que impartirà Marta Grañó, divulgadora en Educació i Iniciativa Emprenedora i llicenciada en MBA per ESADE.

El curs, que serà de dues hores de durada,  tindrà lloc precisament en un d’aquests deu locals buits al carrer Balmes a partir de les 10 del matí. En la sessió es donaran eines per dissenyar el projecte personal de negoci i s’analitzarà quina és la millor fórmula per adequar aquest projecte a la realitat i posar-lo en pràctica.

Les dues activitats, el curs i la ruta per mostrar aquests deu locals disponibles, formen part de la iniciativa de l’Ajuntament, dins de la campanya Aixequem les persianes que promou la Generalitat a través del Pla de Barris i que es duu a terme simultàniament en diversos municipis catalans per promoure i dinamitzar l’activitat econòmica als nuclis antics.

Val a dir que el projecte Espais en evolució es va iniciar l’estiu del 2014 amb l’objectiu de posar en valor els aparadors de diferents locals del centre urbà que estaven sense activitat i revitalitzar així la façana comercial de la ciutat. D’aquesta manera i a través de diferents convenis, els propietaris dels espais els cedeixen a l’Ajuntament perquè utilitzi el seu aparador com a reclam informatiu de l’activitat municipal a canvi de compensacions en l’IBI.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.