El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana aprova el projecte i la licitació de la primera planta de Centre d’Interpretació de Cal Sinén

Estany_Ivars_Reñé

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit la reunió del Consell General de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, que ha tingut lloc a la Sala d’Actes del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, a Mollerussa, i en acabar ha concretat aquestes mesures. Reñé ha anunciat l’aprovació del projecte i licitació de la primera planta del Centre d’Interpretació de Cal Sinén, un espai que “servirà com a punt de trobada de tots els visitants del que és el centre neuràlgic del mateix Estany. Es tracta d’una instal·lació que no ha pogut estar fins aquest moment i que creiem que és del tot necessària.

Ara, amb una aportació de la Diputació de Lleida, podrem fer front a l’adequació d’aquesta primera planta”, ha dit Reñé. Així mateix, estan previstes altres millores, com ara les escales d’accés, i s’espera que les obres puguin estar finalitzades durant el mes de setembre vinent. A més, Reñé ha explicat que el Consorci està treballant també en la compra d’una finca contigua a l’Estany per a la seva utilització com a zona d’aparcament. “Es tracta d’un espai que habilitarem com a pàrquing, un fet que permetrà que tots els vehicles que venen a la zona i que ara mateix tenen un espai limitat disposin d’una zona adequada”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.