El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana fa una crida a la prudència

El passat 18 de maig les terres de Ponent van entrar amb la fase 1 de desconfinament i en aquesta està permés sortir a passejar i fer esport en grup amb persones no convivents, sempre que es mantingui la sdistància de seguretat. És per això que aquest passat cap de setmana, l’Estany d’Ivars i Vila-sana va registrar una gran afluència de visitants que volien fer esport i estar en contacte amb la natura.

Des del Consorci de l’Estany d’ivars i vila-sana volen recordar a tota la ciutadania que en aquesta primera fase de desescalada l’accès a l’Estany està limitat a la població de Vila-sana i d’Ivars. No serà fins a la fase 3 de la desescalada, que estarà permesa l’entrada en aquest espai a la resta de ciutadania.

Atesa la dificultat de controlar l’accés, el consorci ha decidit tancar els lavabos públics i els aguaits d’observació de les aus per evitar que s’hi formin massificacions que no permetrien mantenir la distància de seguretat que s’indica des del Departament de salut de la Generalitat de Catalunya.

Tot i la situació actual, de cara als mesos d’estiu ja comencen a tenir algunes reserves i preveuen que serà un estiu amb un increment de visitants d’interior respecte a l’any passat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.