El CP Esneca Vila-sana es classifica per a la Final a Quatre de la Lliga Catalana

119784411_3372159779516040_2747937283538979835_o

El Club Patí Esneca Vila-sana s’ha classificat aquest dijous per a disputar la Final a Quatre de la Lliga Catalana femenina d’hoquei patins després de superar al Cerdanyola Club d’Hoquei (1-2) a domicili en la tornada dels quarts de final, i arrodonir la victòria aconseguida a casa en el duel d’anada (4-3).

Victòria Porta en el minut 4 i Jimena Ortiz en el 22 van signar els gols del triomf del conjunt vilassanenc en l’encontre disputat al Pavelló Municipal de Can Xarau-Paco Arpide. Tot i que les locals van retallar distàncies després del descans mitjançant Gemma Solé, no van poder donar la volta al marcador davant d’un Vila-sana sòlid en defensa.119861083_3372160356182649_7618160292187888675_o

El club de Vila-sana disputarà la semifinal aquest dissabte (20.30 h) contra l’amfitrió, el HC Palau de Plegamans. L’altra semifinal enfrontarà al CP Voltregà i al Magic Studio CP Manlleu a partir de les 18.00 hores. Els dos duels es podran veure per la web del canal Esport 3 i la final de diumenge es retransmetrà pel mateix canal de TV.

Informa: Redacció