El CP Vila-sana es desperta del somni i perd davant d’un poderós Gijón (0-6)

D0F5av5W0AAvNmK

• Les de Jordi Capdevila cauen eliminades per segon any consecutiu a les semifinals de la Copa de la Reina

El CP Vila-sana ha perdut de manera contundent aquest dissabte al migdia contra el Telecable HC Gijón (0-6) a les semifinals de la Copa de la Reina. Les de Jordi Capdevila han topat contra un equip asturià que s’ha mostrat impecable al llarg de tot el partit i que ha sabut neutralitzar el joc de les del Pla d’Urgell.

Era el Telecable HC Gijón qui monopolitzava el control de la bola en l’inici del partit davant d’un CP Vila-sana però, que desplegava una defensa fèrria que mantenia les taules en l’electrònic. Tanmateix, aquesta igualtat es trencava en el minut 7 de joc. Les asturianes aprofitaven una pèrdua de bola lleidatana a l’altura de la línia de mig camp per llençar un contraatac que Tasha Lee materialitzava amb un  potent llançament a porteria que superava a Anna Ferrer (0-1). Per contra, les del Pla d’Urgell només havien donat un tímid avís en atac. Per aquest motiu, el tècnic Jordi Capdevila aturava el partit per demanar a les seves més valentia a nivell ofensiu.

El missatge feia efecte en les vilasanenques quan s’arribava al minut 15 de joc. Maria i Victòria Porta disposaven de les primeres aproximacions de perill, però l’ocasió més clara arribava en el minut 20 de l’estic de Laura Porta, qui després d’un seguit de refusos robava la cartera a la defensa asturiana i es plantava sola davant de la portera Elena González, la qual desbaratava l’oportunitat amb una intervenció brillant.

No obstant això, les de Gijón aprofitaven el desgast de l’equip de Vila-sana per ampliar l’avantatge amb un segon contraatac que Marta Piquero finalitzava a la perfecció pocs minuts abans d’arribar al descans (0-2).

46462267474_cca3fdfb9a_o

Només s’havia disputat un minut de la represa quan el Telecable HC Gijón transformava el seu tercer gol gràcies a una combinació que finalitzava Tasha Lee (0-3), una diana que feia molt mal al conjunt de Jordi Capdevila. Tanmateix, el conjunt del Pla aconseguia refer-se i disposava de tres ocasions de perill pràcticament consecutives transcorreguts onze minuts de la segona part. Primer, Maria i Victòria Porta avisaven a les asturianes amb dues rematades que González aconseguia aturar. I només dos minuts més tard, Mar Franci disposava d’un mà a mà contra la portera rival però la seva definició marxava desviada.

Eren els millors moments del Vila-sana, però llavors, Sara Lolo s’encarregava de colpejar la moral de les vilasanenques amb un quart gol en el minut quinze de la segona part (0-4). I només dos minuts després, Marta González assestava el cop definitiu transformant des del punt de penal el cinquè gol del conjunt asturià. Així mateix, un sisè gol de Maria Sanjurjo tancava la golejada d’un poderós Gijón (0-6) i feia despertar del somni al CP Vila-sana, que per segon any consecutiu cau eliminat a les semifinals de la Copa de la Reina.

La final de la competició la disputaran el mateix Telecable HC Gijón i el Cerdanyola, que s’ha imposat al CP Voltregà (4-6).

CP Vila-Sana: Anna Ferrer, Laura Porta, Maria Porta, Victòria Porta, Joana Comas – cinc inicial – Cata Flores, Mar Franci, Alice Sartori i Laia Cid.

Telecable HC Gijón: Elena Lolo, Sara Lolo, Marta Piquero, Julieta Fernández, María Sanjurjo – cinc inicial – Nuria Obeso, Sara Roces, Natasha Lee.

Gols: 0-1, Natasha Lee, min 7; 0-2 Marta Piquero, min 22; 0-3, Natasha Lee, min 24; 0-4, Sara Lolo, min 41; 0-5, Marta Piquero, min 43; 0-6, Maria Sanjurjo.

Informa: Ignasi Gómez / Imatges: Luis Velasco (RFEP)