El cribratge massiu a Mollerussa detecta 6 casos positius de coronavirus entre les 440 persones testades

El cribratge massiu que Salut va dur a terme la setmana passada a Mollerussa ha permès detectar sis casos positius asimptomàtics de covid-19 entre les 440 persones que finalment van fer-se les proves. La xifra suposa un 1,3% d’infectats entre el total de testats, percentatge que se situa en la mitjana d’altres cribratges que s’estan fent arreu de Catalunya.

L’alcalde, Marc Solsona, ha explicat que per protecció de dades no es té el perfil de les sis persones que han donat positiu però ha assegurat que des del CAP ja s’ha activat el seguiment per avisar els seus contactes i que facin la quarantena. Així mateix, Solsona s’ha mostrat molt satisfet per la participació ciutadana en la jornada, on es van inscriure demanant cita prèvia 380 persones, de les quals el 53% treballa en centres educatius. La resta de testos es van fer sense inscripció.

Tot i això, segons les darreres dades de Salut, Mollerussa acumula 346 casos positius de coronavirus amb un índex de rebrot alt (422,46 punts) i una velocitat de propagació del virus que se situa en 1,78.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.