El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol es reforça amb l’argentí Alexis Damian Orencel

Provinent del ETM Torrelavega de Cantàbria, on va aconseguir un 81% de victòries la temporada passada

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol comptarà enguany amb el jugador argentí Alexis Damian Orencel (23 anys) com a jugador base de l’equip. Els del Pla d’Urgell competeixen aquesta temporada per segon any consecutiu a la Divisió d’Honor, la categoria de plata del tennis taula espanyol.

Orencel prové del ETM Torrelavega de Cantàbria, on va aconseguir un 81% de victòries la temporada passada al grup nord de la mateixa categoria. Enguany, combinarà la lliga espanyola amb la francesa i la portuguesa. Ha signat per una temporada i formarà equip amb Eric Calderó, Ivan Fernández, Cristian Fernández i Marc Miró, tots formats a la cantera del Mollerussa.

El club espera reforçar d’aquesta manera la plantilla del primer equip, que enguany ha patit les baixes d’Oriol Monzó, que ha marxat per jugar a França i Estats Units, i de l’Iván Martínez, que ha signat per l’Ateneu de Sant Joan Despí. El primer partit dels mollerussencs serà aquest diumenge a casa contra el CTT Tramuntana Figueres a partir de les 10.30 hores.

El club competirà amb tres equips provincials

D’altra banda, el club comptarà amb tres equips en categories provincials. El CTT Mollerussa Arcusin jugarà a Preferent i estarà format per Ricard Gómez, Albert Llobera i Eudald Garcia. A Primera Provincial hi jugarà el CTT Gràfix Mollerussa amb el Marc Molina, el Francesc Miró, el Pol Serra, el Blai Soler i l’Aleix Llanes, mentre que el CTT Mollerussa Vicens Maquinària ho farà a Segona Provincial amb l’Àlex Carrera, l’Adrià Sasot, el Bru Romà, el Marc Moreno, el Guillem Arbós i la resta de palistes de l’entitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.