El CTT Mollerussa presenta els seus equips

1- General

  • El club compta amb 51 socis en la temporada que s’estrena a Primera Nacional, la tercera màxima categoria espanyola
  • Hi ha un total de sis equips distribuïts en categories nacionals i provincials

El CTT Mollerussa ha fet les fotografies oficials d’aquesta temporada de tots els jugadors i equips. El club suma enguany un total de 51 socis, dels quals 44 són jugadors. Tenen una mitjana d’edat de 25 anys, que formen els sis equips amb els quals competeixen en categories nacionals i provincials. El CTT Mollerussa està militant per primera vegada a Primera Nacional, la tercera màxima categoria espanyola. A falta d’una jornada per acabar la primera volta, porta dues victòries i vuit derrotes.

2- CTT Mollerussa Prefabricats Pujol

El primer equip ha aconseguit aquest any un nou sponsor. Ha estat el Prefabricats Pujol, que juntament amb el Servisimó VW, patrocinen els dos equips de nacional que té el club: a Primera i Tercera. L’entitat també té quatre equips més a categories provincials: el CTT Gràfix Mollerussa ho fa a Preferent, el CTT Mollerussa Vicens Maquinària a Primera Provincial i, per últim, el CTT Mollerussa Recanvis Avenida i el CTT Mollerussa Arcusin a Segona Provincial.

3- CTT Mollerussa Servisimó VW

11- Grup d'iniciació

Cal destacar que el club compta amb un grup d’iniciació de 16 palistes compresos entre les edats de 6 a 16 anys. Entrenen dos dies a la setmana amb sessions de dues hores dirigides per l’entrenador del club, l’Àlex Carrera.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.