El darrer Ple del mandat aprova dues modificacions del POUM per possibilitar ampliacions de dues escoles i dos instituts

L’última sessió plenària ha finalitzat amb un torn de paraula de valoració dels portaveus dels grups municipals i l’alcalde

L’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat aquest dijous en la darrera sessió plenària del mandat dues modificacions del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal amb l’objectiu en el primer cas de possibilitat l’ampliació de l’IES La Serra i en el segon de les escoles de primària Mestre Ignasi Peraire i Pompeu Fabra i l’IES Terres de Ponent. Les dues modificacions han comptat amb unanimitat en els vots de tots els grups polítics.

Altres punts de l’ordre del dia han estat la renovació d’una operació de crèdit a curt termini per import d’un milió d’euros amb Caixabank, la qual ha tingut els vots a favor de l’equip de govern i abstenció de l’oposició. També s’ha debatut una modificació de crèdit per import de 1.092.128€ amb la finalitat d’incorporar el romanent de tresoreria, una proposta que ha disposat del suport de l’equip de govern i ERC, el vot en contra del PSC i l’abstenció del PP, i una segona modificació per import de 5.300€, que ha tingut els vots favorables de l’equip de govern, ERC i el PSC i l’abstenció del PP.

Igualment s’ha portat a aprovació un expedient de reconeixement extrajudicial de crèdit de l’Ajuntament per un import de 189.000€, i un altre de Fira de Mollerussa per import de 13.870€, els quals han comptat amb els vots a favor de l’equip de govern i el PP i en contra de la resta de grups. El Ple extraordinari ha finalitzat amb la intervenció cedida per l’alcalde als portaveus dels grups municipals per acomiadar-se i fer una valoració, en la qual s’ha coincidit a destacar el bon to polític i la tasca a favor de la ciutadania de Mollerussa que s’ha dut a terme en aquest mandat marcat per la pandèmia.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.