El Dia de l’Estany divulgarà les papallones de la llacuna i oferirà un trenet turístic entre Ivars i Cal Sinén

Una altra de les novetats de la jornada, que tindrà lloc els dies 2 i 3 d’abril, seran les caminades populars que diversos municipis organitzen fins a l’espai

El Dia de l’Estany d’Ivars i Vila-sana se celebrarà els dies 2 i 3 d’abril amb una desena d’activitats pensades per gaudir de l’espai com per exemple una passejada etnobotànica adreçada als infants o una altra per conèixer les papallones de l’entorn. A més a més, la jornada facilitarà per primer cop l’accés a la llacuna a través d’un trenet turístic que unirà el municipi d’Ivars d’Urgell amb Cal Sinén.

Dissabte es faran dues activitats dedicades a consolidar el projecte de l’Enciclopèdia Mural així com un anellament científic d’ocells. Diumenge serà el dia amb més novetats, ja que tindrà lloc la ruta de papallones a càrrec de Marina Lee així com la recepció de les caminades populars que s’organitzen des diversos municipis del Pla amb arribada a Cal Sinén.

Durant la jornada, Cal Sinén viurà també la inauguració d’una exposició fotogràfica a càrrec d’Edgar Aldana i el cicle de dones adreçat a l’educació ambiental. Així mateix, es faran jocs familiars, un concert amb el grup Lauzeta i s’habilitarà un espai de foodtrucks.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera i Nil Xifré Troya

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.