El dramaturg Josep Maria Miró anima des de Mollerussa a “perdre la por” a escriure guions

El dramaturg Josep Maria Miró ha explicat quins recursos literaris es poden utilitzar en l’escriptura dramàtica i quines diferències té aquest gènere amb la narrativa. En el marc d’un taller organitzat dins el projecte “Mollerussa, Saó de Ponent”, la quinzena d’inscrits han rebut diferents pautes que els serviran, si volen, a l’hora d’animar-se a escriure. També ha volgut centrar-se en trencar els prejudicis existents que hi poden haver en el moment d’avaluar un guió amb l’objectiu de fer-los perdre la por.

Miró, que ha obtingut diferents guardons en els darrers anys i ha aconseguit que les seves obres es traduïssin a diferents idiomes, els ha explicat les eines a seguir per a poder escriure. És per això que la seva participació ha estat molt ben rebuda i ha servit per engrescar als assistents a continuar seguint les activitats de “Mollerussa, Saó de Ponent”.

Després d’haver dedicat el gener a diferents xerrades i tallers sobre el món del teatre, el proper pas serà iniciar un club de lectura sobre aquest gènere. Una iniciativa que veurà la llum en les properes setmanes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.