El fotoperiodista amb experiència internacional, Albert González, visita l’Escola Ignasi Peraire de Mollerussa

El fotoperiodista català, Albert González, ha compartit aquest dimecres amb els alumnes de l’escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa el seu treball en diversos països d’Àfrica com a reporter de l’ONU, de diferents ONG’s, o de mitjans de comunicació internacionals com l’Agència Francesa de Premsa o The Washington Post.

González que actualment viu a Nairobi, Kenya, cobrint els successos de l’Est d’Àfrica, ha explicat les seves experiències seguint fets com per exemple el procés d’Independència de Sudan del Sud a través d’una xerrada on hi han participat tots els alumnes de primària del centre mollerussenc.

D’aquesta manera, els alumnes han pogut preguntar sobre temes que s’escapen a la realitat del seu dia a dia, i al mateix temps, formar-se en un àmbit com la comunicació i el periodisme, un aspecte que l’escola aposta per incloure en el seu projecte educatiu des de fa uns anys.

Cal destacar que la Divisió de Comunicació i Informació Pública de l’Unió Africana va publicar l’any 2013 el llibre ‘Darfur in transition’ on es recull el treball del fotoperiodista en aquesta zona.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.