El G.E. Serralada celebra la 1a Marxa Nòrdica de la Serra aquest diumenge 27 de març

El recorregut, que consta de 10,5 quilòmetres, voreja camps d’arbres fruiters, la Fita Alta i uns vestigis de la Guerra Civil, entre altres

El Grup Excursionista Serralada organitza aquest diumenge dia 27 de març (10 h) la 1a Marxa Nòrdica de la Serra. L’entitat reprèn el seu full d’activitats amb aquesta prova, que esdevé la primera d’aquest tipus a la província de Lleida que s’inclou en el calendari de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El recorregut, que consta de 10,5 quilòmetres amb 110 metres de desnivell, passa per corriols i voreja la Fita Alta o uns vestigis de la Guerra Civil, entre altres. Una de les particularitats d’aquesta prova saludable és que els participants hauran de dur o llogar al mateix punt de sortida uns bastons d’impulsió per realitzar-la.

Les inscripcions estan obertes al web de l’entitat o de la FEEC. Cal destacar que el Grup Excursionista Serralada celebra enguany 45 anys d’història i ho fa amb molt bona salut, ja que compta amb 130 socis i sòcies.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.