‘El Gegant amic’, amb Albert Estengre, protagonista a l’hora del conte de la Biblioteca Jaume Vila

Un instant de l’hora del conte d’aquest dimecres a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa.

L’hora del conte va prendre el protagonisme aquest dimecres dins les activitats infantils programades per la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa durant aquest trimestre. En aquest cas, l’hora del conte va anar a càrrec d’Albert Estengre amb ‘El Gegant amic’, i es van explicar contes de Roald Dahl per celebrar els cent anys del seu naixement.

En total, per aquest trimestre a la Biblioteca s’han programat nou activitats que se celebraran sempre en dimecres a partir de les 18.00 hores. Les dos primeres van consistir en un taller de manualitats per fer màscares i en un taller de manualitats per fer moneders, ambdós adreçats a infants a partir de 3 anys.

La setmana vinent, concretament el dimecres 24, hi haurà un nou taller de manualitats per fer sargantanes, amb inscripcions a la Biblioteca a partir del dia 17. Pel mes de març estan previstos un taller de manualitats que tindrà com a eix el reciclatge (dia 2) i un taller amb els malabars com a protagonistes (dia 9), una nova hora del conte amb ‘Peripècies’, a càrrec de Katraska Cia (dia 16) i una altra hora del conte per celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil, per gentilesa de Llibreria Dalmases (dia 30).

La darrera activitat arribarà el 6 d’abril, quan tindrà lloc una hora del conte més taller per celebrar que Mollerussa és la Capital de la Sardana 2016, amb un conte i un taller a càrrec de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.