El Govern de l’Estat reduirà els mòduls per compensar els danys per les pedregades

PEDREGADA

Xandri, visitant una finca frutícola a Golmés.

La candidata del PP al Parlament per Lleida, Marisa Xandri, acompanyada del número dos de la llista, Joan Simeón, i del diputat i president de la Comissió d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient del Congrés, Josep Ignasi Llorens, han visitat una finca fructícola de Golmés, una de les moltes que van estar afectades per la pedregada de fa un mes, i que va patir greus desperfectes en les seves plantacions.

Xandri ha anunciat que el Govern de l’Estat recolzarà als pagesos afectats per aquestes adversitats meteorològiques, com ja ha fet en altres ocasions, amb una reducció dels mòduls per compensar els danys produïts per la tempesta, que va afectar a 12.000 hectàrees. Xandri ha encarregat al president de la Comissió d’Agricultura que porti a terme els tràmits oportuns, com ja ha fet en altres ocasions, per agilitzar al màxim les gestions.

La cap de llista del PP de Lleida ha recordat que mentre uns partits només es dediquen a fracturar la societat, convocar eleccions i viure d’esquenes a la pagesia i a la realitat social, el Govern del PP ha impulsat importants reformes fiscals per al sector agrari. En aquest sentit, ha recordat que s’ha reduït el coeficient que s’aplica als mòduls en l’IRPF, que a Lleida s’ha reduït la base imposable en un 14,1 milions d’euros, una mesura de la que es veuran beneficiats més de 18.000 pagesos de la província de Lleida.

D’altra banda, la candidata del PP de Lleida també ha afirmat que el Govern d’Espanya ha aprovat recentment la bonificació del 85% de l’impost especial per als regadius, el que suposa més de 55 milions d’euros per a tota Espanya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.