El grup Fa1na compleix el seu primer any amb 12 temes propis

El grup lleidatà Fa1na compleix un any des de la seva creació. Un grup de música molt jove però amb un estil molt propi marcat per la rumba garrapatera fusionada amb ska, reggae i funky que sona a base de dues guitarres espanyoles, un baix i la percusió amb una caixa flamenca, un darbuka i uns plats. Gairebé tots van començar a tocar de manera autodidacta i aprenent els uns dels altres, fins que actualment s’han vist animats a participar en diferents classes de música per tal de millorar i seguir creixent com a músics.

Amb tant sols un any, han tingut l’oportunitat de compartir escenari amb grups reconeguts arreu del continent com per exemple Txarango a Mollerussa el passat mes de maig, amb La Raíz aquest proper dissabte a Torregrossa o el dia 25 d’agost amb Zoo a Palau d’Anglesola.

Actualment, Fa1na, ja compta amb 12 temes propis i amb un EP de cinc cançons disponible a Youtube. Els quatre nois lleidatans preveuen ampliar el grup incorporant algun membre nou en la percussió o en el teclat i també poder gravar el seu primer disc el més aviat possible. Mentre, el grup Fa1na seguirà animant els concerts i festes de les nostres terres a base de la rumba garrapatera.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.