El Japó participa per primera vegada en la Borsa Interpirinenca de Cereals

La presència d’operadors de nacionalitat japonesa ha sigut la principal novetat entre els 400 assistents a la 18a Borsa Interpirinenca de Cereals que ha tingut lloc aquest divendres al restaurant Resquitx de Golmés.

Representants dels importadors, productors, grups cooperatius, brokers, o comercials del sector de països d’arreu del món com Estats Units, Suïssa, Polònia, França, entre d’altres, han participat en una jornada organitzada per Fira de Mollerussa que permet als operadors ampliar la seva agenda de contactes i els hi facilita els intercanvis comercials, tal com expliquen els responsables de la distribució dels productes agroalimentaris en ports com els de Baiona a França, o de Tarragona, a Catalunya.

Així mateix la trobada també ha servit per analitzar la situació que viu el sector del cereal, que segons apunta el president de la Llotja de Cereals de Barcelona és “idil·líca, tot i que sempre pot millorar”. D’aquesta manera, la Borsa segueix sent un punt de trobada marcat en roig en el calendari dels diferents operadors.

La jornada s’ha iniciat a les 11.00 h del matí i s’ha allargat fins passades les 14.00 h del migdia.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.