El jove genet Marçal Piró ha estat rebut per l’Ajuntament de Mollerussa i s’ha fet un reconeixement pels premis que ha obtingut al Campionat d’Espanya de Ponis

L’Ajuntament de Mollerussa ha fet un reconeixement al jove genet mollerussenc Marçal Piró pels èxits esportius que va aconseguir al Campionat d’Espanya de Ponis que es va celebrar a finals de juny i en el qual va obtenir 5 medalles: dues d’or, dues de plata i una de bronze. El genet, de tant sols 13 anys, ha agraït al consistori la rebuda i s’ha mostrat molt orgullós de portar el nom de la ciutat allà on competeix.

L’alcalde ha felicitat al genet per la seva gesta i per la promoció que fa de la ciutat arreu on va a competir i també l’ha animat a agafar energia per a la nova temporada per competir al màxim nivell per aconseguir nous èxits. D’altra banda, el seu entrenador, l’olímpic Albert Hermoso, ha destacat la seva humilitat i capacitat d’esforç per millorar, i ha assegurat que la hípica és un esport en creixement però encara està poc valorat aquí.

Ja al final de l’acte, l’Ajuntament ha atorgat un obsequi a Marçal Piró i aquest ha lliurat al consistori un pòster amb fotografies de les diferents competicions.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.