El jovent de Vila-sana organitza la primera edició del festival “Lo Plataner Rock”

Imatge d'un concert de Reincidentes. FOTO: Ajuntament de Vila-sana.

Imatge d’un concert de Reincidentes. FOTO: Ajuntament de Vila-sana.

 

En el marc del procés d’estimulació del teixit associatiu de Vila-sana que promou l’Ajuntament, aquest dissabte, 15 de juliol, tindrà lloc la primera edició d’un nou festival: “Lo Plataner Rock”. Aquesta iniciativa està impulsada per l’Associació de Joves de Vila-sana i el cap de cartell del festival serà la coneguda banda de rock, Reincidentes. A part d’aquest grup, també hi actuaran Sixtus i Rocktambuls.

Reincidentes és un grup de música punk rock procedent de Sevilla amb lletres molt crítiques amb la societat actual. Compten amb 20 treballs discogràfics publicats i aquest juny han entrat a l’estudi per preparar el que ha de ser el seu nou disc.

Accions com aquest concert formen part del Pla Local de Joventut de l’Ajuntament, dissenyat íntegrament pel jovent del poble amb l’ajuda de tècnics comarcals de referència. A més, l’Associació de Joves ja està preparant altres projectes per posar en valor la població i crear una xarxa entre totes les entitats municipals que permeti fixar la gent al territori.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.