El llargmetratge Delírium, que podria rodar-se en part a Mollerussa, pendent del finançament

Què passaria si les més de 20.000 sectes que hi ha arreu del món s’unissin en una de sola? Amb aquesta idea neix fa un any el projecte de thriller Delírium, basat en la novel·la, del mateix nom, de l’escriptor resident a Mollerussa, Joan Vallverdú. La productora American Road Films busca finançament per poder tirar endavant el llargmetratge.

Una pel·lícula en la què la ciutat podria aparèixer com a escenari. De fet, una part del teaser amb el que es presenta el projecte es va rodar a l’estació de tren i els seus productors pensen en donar prioritat a Mollerussa com a seu de la possible estrena o per fer un passi previ. De moment, ja compten amb la implicació, entre d’altres, del director de fotografia de les pel·lícules de Marvel.

Precisament el també actor Carlos Mestanza ha impartit a Mollerussa un curs intensiu per aprendre a desinhibir-se i relaxar-se en entorns com ara una prova de càsting. De fet, la ciutat compta, des de la un any i mig, amb la primer centre de formació i promoció d’actors de la província.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.