El llibre amb segell mollerussenc ‘Lo Parrot, el Bandoler’ serà un dels 5.000 que acollirà el Saló del Llibre Infantil i Juvenil

El llibre Lo Parrot, el Bandoler, il·lustrat per l’artista mollerussenca Carmen Maria Martin i editat conjuntament per l’Associació Cultural L’Arreu i l’Ajuntament de Mollerussa serà un dels 5.000 llibres que exposarà el 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que tindrà l’Aigua com eix temàtic principal i el Teatre L’Amistat de la capital del Pla d’Urgell com a seu de l’1 al 14 d’abril.

Aquest exemplar escrit per Txell Giné i amb segell mollerussenc es presentarà el dia 6 d’abril en el marc de l’esdeveniment i comptarà amb una exposició paral·lela.

Aquesta serà una de les 7 exposicions que es podran observar enguany durant la cita, on també destaca el mural ‘La inclusió és un art’ realitzat per membres d’ACUDAM i Windown.

Per altra banda, enguany l’esdeveniment vol enriquir encara més el debat entre els 7 escriptors i il·lustradors que explicaran la seva experiència a part dels més de 3.500 escolars provinents d’escoles bressol, de centres d’educació infantil o de cicles superiors que tenen previst visitar el Saló. Per aquest motiu, el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil demana a les escoles un treball previ a les aules perquè els seus alumnes puguin conèixer l’obra dels autors i millorar la comunicació amb ells.

Així mateix, l’esdeveniment també presentarà una vintena d’activitats complementàries on el dissabte 13 d’abril, la màgia i la poesia seran les protagonistes en commemoració del centenari del naixement del poeta català Joan Brossa.

També es portarà a terme el XV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta i la 6a Jornada Pedagògica organitzada per Ensenyament. Cal afegir, que 13.800 persones van visitar l’any passat d’un Saló que enguany compleix el 17è any consecutiu amb seu a Mollerussa.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.