El lliurament del premi del Concurs de Textos Teatrals i l’estrena de l’obra ‘Absències’, clourà el tercer bloc de Saó de Ponent

lliurament_premi

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Teatre l’entitat mollerussenca, Saó de Ponent, clou el seu tercer bloc d’experiències culturals “…de llegir, escriure i altres vicis”. El divendres 29 de març a les 9 del vespre tindrà lloc al Teatre L’Amistat el lliurament del premi de la tercera edició del Concurs dels Textos teatrals per a espectacles de petit format. Una edició on han participat 34 obres i on la guanyadora s’emportarà un premi de 5.000 €. Aquest increment en la dotació del premi ha estat possible a la col·laboració entre Saó de Ponent, l’Ajuntament de Mollerussa, l’IEI i la Diputació de Lleida.

absències

Així mateix, el dissabte 30 de març a les 9 del vespre s’estrenarà l’obra ‘Absències’, d’Eva Moreno (Molins de Rei), guanyadora de la passada edició del Concurs de textos teatrals per a espectacles de petit format. L’obra també es representarà el diumenge 31 de març a les 12 del migdia i a les 7 de la tarda  a l’escenari del Teatre L’Amistat. L’obra ha estat produïda per la companyia Teatre de Butxaca de Mollerussa. Les entrades per a les diferents representacions es podran adquirir en horari habitual de taquilla del Teatre L’Amistat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.