El local sociocultural del Palau d’Anglesola acull tres exposicions amb motiu de la Festa Major

El local sociocultural del Palau d’Anglesola acull des d’aquest dijous tres exposicions amb motiu de la Festa Major del municipi que va començar dimecres dia 28 i s’allargarà fins al proper dia 1 de setembre.

En primer lloc la Plataforma Canal Viu ha organitzat una exposició fotogràfica sobre el canal d’Urgell i l’entorn natural que l’envolta que no només transcorre pel Pla d’Urgell sinó que també ho fa per altres municipis de Ponent.

D’altra banda, s’ha celebrat la 3a edició de PlaymoPalau, una mostra de clicks única a la comarca del Pla d’Urgell i que enguany i com a novetat proposava un concurs d’Instagram així com també un concurs de diorames que s’han exposat en la mateixa mostra.
A més, per a tots els visitants des de l’organització han preparat un joc d’observació que posa a prova l’agudesa visual del públic que ve a gaudir d’aquesta espectacular mostra.

Finalment, l’Associació de Dones del Palau d’Anglesola exhibeixen els diferents treballs plàstics i artístics que han dut a terme al llarg de l’any com són quadres, treballs manuals o bé peces de patchwork i punta al coixí.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.