El Mag Selvin dóna el tret de sortida a la celebració dels 10 anys de Mollerussa com a Municipi Lector

mag selvin 1

  • L’acte central serà el 9 de novembre amb una acció centrada en la lectura i amb participació de tots els centres escolars de la ciutat

 

El Mag Selvin i La Màgia dels Llibres ha donat aquest matí el tret de sortida a la celebració del desè aniversari de Mollerussa com a Municipi Lector, un programa de foment de la lectura entre el públic infantil i adolescent impulsat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya (CLIJCAT) i tutelat des de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Més de 600 escolars de primària i secundària de la ciutat han pogut gaudir en dues sessions, que han tingut lloc al Teatre L’Amistat, dels trucs d’aquest mestre de l’Il·lusionisme.

mag selvin 5

La celebració seguirà el proper dia 9 de novembre al centre de la ciutat amb una acció al voltant del món dels llibres que comptarà amb la participació de tots els centres de Primària i de Secundària que han treballat el projecte al llarg d’aquesta dècada. Així mateix, també se sumen a la celebració els establiments comercials de la ciutat als quals, a través de Mollerussa Comercial i la Cambra de Comerç, s’ha demanat la complicitat per a què decorin els seus aparadors amb llibres o elements relacionats amb la lectura durant tota aquesta setmana.

En el marc d’aquest acte central, es donaran també a conèixer els guanyadors dels dos concursos  fotografia, un d’elles a través d’Instagram, que s’han impulsat com a activitats paral·leles de celebració.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.