El mercat de Mollerussa recupera totes les parades i a una de les venedores més antigues

El mercat setmanal de Mollerussa ha recuperat aquest dimecres la totalitat de les seves parades i també a una de les seves venedores més antigues, l’Antònia, que seguint la tradició dels seus pares va començar a vendre al recinte fa més de mig segle. Avui ha tornat a instal·lar la seva parada després de quatre mesos aturada, temps en que la Covid-19 li ha impedit la venda dels seus productes tèxtils així com dels de calçat i complements. Ella s’ha mostrat alegre per tornar però reconeix haver passat uns mesos “molt durs” en que ha sobreviscut “a base d’estalvis”.

D’aquesta manera, les parades del sector de l’alimentació, flors i plantes han unit carrers novament amb les de tèxtil, calçat i complements. Espais que han presentat una gran afluència de vianants al llarg del matí. En aquest sentit, els venedors han habilitat gels desinfectants i en alguns casos han dut a terme desinfeccions dels productes, com la roba. També s’ha reduït l’espai per parada.

Així mateix, el recinte s’ha vist excepcionalment ampliat a les dues bandes a l’avinguda del Canal per tal de donar compliment a les mesures de seguretat. L’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, va explicar ahir que es tracta d’una “mesura temporal”.

En concret, el mercat s’ha estès des del centre de Mollerussa fins a l’avinguda del Canal ocupant el carrer d’Arbeca.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.