El mercat setmanal de Mollerussa ja torna a ser al centre urbà

MERCAT 7

  • La plaça de l’Ajuntament s’estrena com a espai per a l’alimentació mentre que a la de Manuel Bertrand hi ha roba i complements

 

El mercat setmanal dels dimecres ja torna a ocupar les places del centre de la ciutat adaptant el recorregut als nous espais i al mobiliari urbà existent. Es tracta d’un retorn ja anunciat quan es va produir el trasllat a la banda sud de l’avinguda del Canal el passat mes de maig amb motiu de l’inici de les obres de remodelació del nucli urbà.

MERCAT 6

Les parades d’alimentació han estrenat la plaça de l’Ajuntament com a nou espai mentre que a la plaça de Manuel Bertrand s’han ubicat les de roba i complements que anteriorment havien estat a la plaça Major, un espai que provisionalment es deixarà lliure de parades. Pel que fa a les que hi havia al carrer d’Arbeca han tornat totes als seus emplaçaments tradicionals.

MERCAT 5

L’objectiu d’aquesta distribució és un recorregut lineal que enllaci dos dels eixos principals de la ciutat, el carrer de Ferrer i Busquets i l’avinguda del Canal amb l’objectiu de dinamitzar una àmplia zona de la ciutat.

MERCAT 3

En total, el mercat setmanal de Mollerussa compta amb 153 parades de diferents sectors com són alimentació, parament de la llar, roba, calçat i complements diversos.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.