El mercat setmanal de Mollerussa torna al centre a partir del dimecres 30 de gener

mercat canal 1

  • L’alimentació es concentrarà a la plaça de l’Ajuntament i a la del Pla d’Urgell mentre que a Manuel Bertrand hi haurà roba i complements

 

El mercat setmanal dels dimecres tornarà al centre de la ciutat a partir del proper dimecres dia 30, un retorn ja anunciat des del mateix moment en que les obres de remodelació de les places del nucli urbà van obligar a traslladar les parades que hi havia en aquestes espais així com les del carrer d’Arbeca a l’altra banda sud de l’avinguda del Canal el passat mes de maig, tal i com ha recordat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha dit que la setmana passada ja es va comunicar als paradistes afectats els nous emplaçaments que ocuparien a partir de la setmana entrant.

El primer edil ha indicat que les parades d’alimentació es concentraran entre  la plaça de l’Ajuntament i la del Pla d’Urgell mentre que a la plaça de Manuel Bertrand s’ubicaran les de roba i complements que anteriorment havien estat a la plaça Major, un espai que provisionalment es deixarà lliure de parades. Pel que fa a les que hi havia al carrer d’Arbeca tornaran totes als seus emplaçaments tradicionals. Solsona ha explicat que s’ha volgut fer un recorregut lineal que enllaci dos dels eixos principals de la ciutat, el carrer de Ferrer i Busquets i l’avinguda del Canal amb l’objectiu de dinamitzar una àmplia zona de la ciutat. En total, el mercat setmanal de Mollerussa compta amb 153 parades de diferents sectors com són alimentació, parament de la llar, roba, calçat i complements diversos.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.