El Mollerussa aprofita l’ensopegada del Borges i es situa líder de la categoria

Els del Pla d’Urgell van guanyar al Solsona i assoleixen el liderat a dues jornades d’acabar la primera fase de la competició

Sabedors de la derrota del Borges davant del Can Vidalet el Mollerussa va sortir al terreny de joc en el seu partit davant del Solsona disposat a fer-se amb els tres punts i encarar la recta final de la temporada defensant el liderat.

Sense precipitacions i acaparant la possessió de la pilota els de Josep Maria Turull van gaudir de les primeres aproximacions sense gaire encert en els metres finals.  Solde i Graells van tenir les mes clares dels bancs. Quan semblava que s’arribaria al descans amb les taules inicials la defensa del Solsona no va encerta en el rebuig d’una centrada de Genís Morera i Arnau Múrcia, a pròpia porta, va establir l’1 a 0 amb el que es va arribar al descans.

Els següents 45 minuts van seguir la mateixa tònica, un Mollerussa molt ben posicionat mirant de sentenciar el partit. La primera ocasió per fer-ho la va tenir Putxi però el seu xut va sortir lleugerament desviat. Qui no va desaprofitar la seva oportunitat va ser Solde que després d’una bona jugada a l’interior de l’àrea va ampliar diferències amb un xut ras i col·locat. Amb el 2-0 el Solsona va tenir la millor ocasió del partit amb un xut al travesser, el marcador però, ja no es va moure fins al minut 89 quan Oscar Canadell, que havia entrat a la segona meitat, va posar el tres a zero definitiu al lluminós. Un resultat que per Corominas, entrenador del Solsona, va ser massa càstig.

La combinació de resultats va permetre al Mollerussa assolir el liderat i afrontar amb més tranquil·litat el partit que la setmana que ve disputarà davant de l’Alcarràs abans de la final que disputaran al municipal d’aquí 15 dies davant del Borges. Abans de l’inici del partit el Mollerussa va retre homenatge a Ramon Espasa traspassat el passat mes de febrer degut la Covid.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera