El Mollerussa capgira el derbi als instants finals de partit

Els del Pla d’Urgell perdien 1-2 quan només faltaven 5 minuts per arribar als 90 reglamentaris

Mollerussa i Borges van oferir un partit entretingut al públic de municipal amb moltes alternatives al marcador i amb un Mollerussa que en va sortir vencedor gràcies a dos gols anotats en els darrers minuts, de fet els del pla d’Urgell van ser els absoluts dominadors de l’encontre i només la falta d’encert va fer perillar la victòria final.
Al minut 18 Jofre Graells va inaugurar el marcador aprofitant una errada defensiva. El mateix Jofre va poder ampliar diferències pocs minuts després, però la pilota va sortir fregant el pal. Qui no va perdonar va ser Juclà amb un potent xut a l’interior de l’àrea que va situar les taules al marcador amb les que es va arribar a l’equador del partit.
Després del pas per vestuaris el Mollerussa va voler avisar molt aviat i Adri va aprofitar un altre desajust defensiu per comprometre a Purroy, el porter visitant però va fer gala del seus bons reflexes.
Quan semblava que el gol del Mollerusa era qüestió de minuts David Montoy va glaçar al Municipal amb un bon remat de cap que va servir per avançar al marcador als de les Garrigues
Adri ho va provar una vegada i un altre però el resultat sempre era el mateix, aturada de Purroy que semblava disposat en convertir-se en l’heroi visitant. Però el davanter del pla d’Urgell lluny de tirar la tovallola ho va continuar intentant fins que al 87 el seu remat va anar al fons de la xarxa. Tot i trobar-se a les acaballes del partit els locals van creure amb la remuntada i al 89 la va culminar Fabregat després d’aquest servei de cantonada servit per Putxi.
El tècnic blanc i blau Jordi Cortés al finalitzar els 90 minuts es mostrava satisfet per la victòria però lamentava la falta d’encert dels seus jugadors fet que va condicionar bona part de l’encontre. Per la seva banda l’entrenador del Borges, Jordi Llobera lamentava les errades finals que havien condemnat al seu equip
El resultat d’aquest diumenge dóna aire al Mollerusa que s’estableix a la zona mitjana alta de la taula i compromet una mica més als de les garrigues que la seva derrota combinada amb la victòria del Vista Alegre deixa a l’equip de Llobera al fanalet vermell de la classificació

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera