El Mollerussa es queda sense accés a les semifinals de la Copa Lleida al caure 0-2 davant el Balaguer

El Mollerussa i el Balaguer es veien de nou les cares aquest dimarts al vespre en el partit de tornada de quarts de final de la Copa Lleida, suspès el passat dimecres arran d’un petit incendi originat en un dels focus del camp i que va impedir, com va tornar a passar a les acaballes del partit, il·luminar el terreny de joc. Amb un inici al minut 10, quan va tenir lloc la incidència la setmana passada, des de la grada es va veure una primera part molt igualada entre tots dos conjunts en la que Joel, el porter de l’equip de la capital del Pla va tenir un paper clau, impedint marcar als rivals.

A la represa, jugant ja sota la pluja, al minut 7 va arribar el primer gol del partit, en què Asier va aprofitar un rebuig del porter mollerussenc per marcar. No va ser fins al minut 84, just abans de l’apagada, quan Adrià feia el segon gol que ha donat el pas als balaguerins cap a les semifinals. Un 0 a 2 amb el que el Mollerussa ha mesurat les seves forces amb el conjunt de la capital de la Noguera i que els serveix com a test abans d’iniciar la Lliga.

Els mollerussencs tornaran dissabte al terreny de joc enfrontant-se, en un partit amistós, al juvenil del Lleida Esportiu.