El Mollerussa derrota el Martorell (2-1) oferint un futbol atractiu

El tàndem balaguerí format per Cortés i Prior comencen amb bon peu la seva nova etapa a la banqueta del Mollerussa

El CFJ Mollerussa anunciava fa tot just 4 dies un nou staff tècnic liderat pels balaguerins Jordi Cortés i Pau Prior. Amb només dos entrenaments a la butxaca, els del Pla d’Urgell rebien aquest diumenge el Martorell, un rival de la part alta amb el qual podien escurçar la diferència fins a 2 punts en cas de victòria.

Així doncs els locals han sortit, des del minut 0 a guanyar el partit. Amb una primera gairebé perfecta de tot el conjunt mollerussenc, no s’ha donat treva en cap moment als visitants. La possessió de la pilota ha estat clarament pels de Jordi, que han ofegat el Martorell amb una pressió altíssima després de les pèrdues de pilota i arribant amb molt perill a la porteria rival. Gairebé totes les ocasions han anat a càrrec d’Adrian Fernandez, que acabaria posant l’1-0 al marcador amb un xut de falta des de la frontal de l’àrea.

A la represa els visitants han ofert una imatge renovada, plantant cara al Mollerussa i amb la possessió i les arribades molt més repartides. Contra tot pronòstic, un xut llunyà d’un jugador visitant servia per posar les taules al marcador al minut 70. Només 4 minuts després, però, Pedrós firmava el 2-1 definitiu amb una rematada de cap.

Ara el Mollerussa s’enfila a la 8ª posició, amb 17 punts i encadenant dues victòries consecutives.

El dia 30 de gener el Mollerussa visita la Rapitenca, en un repte complicat a casa del 3r classificat.