El Mollerussa no passa de l’empat (1-1) davant d’un Horta amb inferioritat numèrica

El conjunt de Jordi Cortés trenca una ratxa de deu victòries consecutives que encadenava des de la temporada passada

El CFJ Mollerussa va empatar a casa davant la UA Horta (1-1), un rival incòmode que va aconseguir endur-se un punt del Camp Municipal d’Esports malgrat finalitzar el duel amb 9 jugadors, després de patir dues expulsions. Des de l’inici, el conjunt visitant va demostrar ser un equip amb ofici i va avançar-se al minut 39 de la primera part amb un gran gol de Vives.

A la represa, el Mollerussa va buscar l’empat amb un punt de precipitació davant d’un Horta rocós, que va quedar-se amb dos homes menys per l’expulsió d’Aozora, al minut 63, i de Jordi López als minuts finals. Va ser llavors, quan els de Jordi Cortés van trobar el premi a la insistència. Jofre Graells va aprofitar una pilota centrada al minut 89 per establir l’1-1 definitiu.

Amb aquest empat, el Mollerussa se situa a la segona posició a la lliga, però trenca una ratxa de deu victòries consecutives que encadenava des del passat curs.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera i Oriol Gordillo Laboreo