El Mollerussa perd la imbatibilitat a la lliga després de gairebé un any

Cau derrotat a casa del Pirinaica (2-1) en un duel que va finalitzar amb incidents entre seguidors locals i visitants

El CFJ Mollerussa va perdre ahir la imbatibilitat a la lliga en caure derrotat al camp del Pirinaica (2-1). Feia gairebé un any que els de Jordi Cortés no coneixien la derrota, quan van perdre a casa contra el Valls el mes de febrer de l’any passat. Els del Pla d’Urgell van avançar-se en el marcador gràcies a una diana de Genís Soldevila al minut 37 de la primera part. Malgrat això, els locals van empatar just abans del descans a través de Marcel Bellido. A la segona meitat, una acció de mala sort al minut 68 va propiciar que la pilota acabés al fons de la xarxa mollerussenca després de rebotar en Jofre Graells. Això i l’expulsió tres minuts després de Nico Magno van impedir la reacció visitant. Ara el Mollerussa afronta dos partits consecutius a casa en els quals vol defensar el liderat, que encara manté.

Incidents entre el públic al finalitzar el partit

Un cop va finalitzar-se el duel, un grup de seguidors del Mollerussa que s’havien desplaçat fins al camp del Pirinaica van agredir seguidors o membres de la plantilla de l’equip local, segons ha denunciat el Pirinaica. Fruit d’això, dos aficionats i un jugador del conjunt local haurien interposat almenys tres denúncies als Mossos d’Esquadra.

Informa: Redacció