El Mollerussa tomba el Viladecans (3-0) i mira cap amunt

Els de Jordi Cortés completen un partit molt intel·ligent i s’apropen a les primeres places de la lliga

El CFJ Mollerussa va sumar ahir un triomf de prestigi per 3 gols a 0 davant del Viladecans, l’actual segon classificat de la lliga i un dels aspirants a lluitar per l’ascens de categoria. Els de Jordi Cortés van completar un partit molt seriós i intel·ligent tan en atac com en defensa per continuar amb la seva bona dinàmica de resultats i sumar 16 dels 18 darrers punts possibles.

Locals i visitants van protagonitzar un duel molt equilibrat durant els primers minuts de joc. El Mollerussa es defensava bé davant d’un Viladecans que tampoc concedia cap ocasió clara de gol. A la mitja hora de partit, però, Moró arrencava la moto i cedia la pilota a Jofre Graells que encarava la porteria rival i estavellava el seu xut en un defensa visitant, però Adri Fernández era més ‘murri’ que ningú per caçar el rebuig a l’alçada del punt de penal i obrir la llauna (1-0). Just abans del descans, Moró disposava d’una clara ocasió, però el seu remat de cap marxava per sobre de la porteria rival.

A la segona meitat, el partit es posava molt de cara pels locals amb l’expulsió del defensa Espinosa al minut 51 de joc. A més, Adri Fernández feia el seu segon gol de la tarda a la sortida d’un corner. El Viladecans, però no perdia la cara al partit i demostrava perquè arribava líder a la cita. Tot i disposar d’alguna ocasió per retallar distàncies, els visitants veien com era Toni Martí qui sentenciava del tot el duel pels locals amb un tercer gol al minut 86.

Amb aquest resultat, el Mollerussa és sisè amb 37 punts, cinc menys que el líder la Rapitenca i el mateix Viladecans, segon. El pròxim rival dels de Jordi Cortés serà el Vilanova, que és quart amb dos punts més sumats que els mollerussencs.

Informen: Ignasi Gómez Cabrera i Miquel Àngel Daviu Llovera