El Mollerussa venç el Borges (5-3) per somiar amb l’ascens

Els del Pla d’Urgell disputaran el ‘play-off’ contra el FC Ascó

El Mollerussa va proclamar-se ahir campió del seu subgrup de Primera Catalana i es va guanyar el dret a disputar el play-off d’ascens a 3a RFEF després de derrotar el Borges a casa per 5 a 3. Els de les Garrigues necessitaven vèncer per obtenir la primera plaça i Roger Pelegrí feia somiar els visitants amb un gol al minut 18 de joc. Tanmateix, Salvador Tàpies empatava pels mollerussencs a la mitja hora de partit.

A la represa, els mollerussencs van prémer l’accelerador i van sentenciar l’encontre amb quatre dianes entre el minut 56 i 72 de partit obra de Jofre Graells, Marc Soldevila, Mateu Bibiloni i Albert Delgado. Tot i això, el Borges va reaccionar en els darrers minuts per retallar distàncies amb dos gols de Patricio Roquet i Joan Domingo i situar el 5-3 definitiu al marcador.

Ara el Mollerussa disputarà el play-off d’ascens contra el FC Ascó, campió del subgrup 2A de la categoria. A dos quarts de dues del migdia es farà el sorteig per decidir en quin camp es jugarà el primer partit de l’eliminatòria.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera